Aktuality

Informace o otevření naší ZUŠ z 30.4.2020

Vážení rodiče,

jak jste již asi zaregistrovali z médií, chystá se postupné otevírání jednotlivých typů škol. Přesto, že se už všichni na Vaše děti těšíme a rádi bychom se připravovali na otevření naší ZUŠ, chybí nám to podstatné, bez čehož se totiž přípravy nedají odstartovat, slíbený materiál MŠMT – Soubor hygienických a bezpečnostních podmínek, za kterých bude možná účast žáků ve školách při výuce, a to formou „manuálu“ pro všechny segmenty vzdělávací soustavy, na kterém pracuje MŠMT spolu s epidemiology a Ministerstvem zdravotnictví. Původní termín zveřejnění byl do 30. 4. 2020. Ve středu 29. 4. 2020 informoval ministr školství Ing. R. Plaga, PhD., že termín zveřejnění bude přelom dubna a května. I tak se ale snažíme připravit otevření školy a obnovení výuky.

Žádnou další informaci Vám prozatím nejsem schopna poskytnout a prosím o trpělivost.

Aktuální informace k organizaci výuky:

  1. Ruší se všechny koncerty a další plánované akce do 30. 6. 2020.
  2. Na základě ROZHODNUTÍ ŘEDITELKY ŠKOLY se nebudou konat v tomto školním roce postupové zkoušky – platí pro všechny vyučované obory.
  3. O konání ABSOLVENTSKÝCH ZKOUŠEK, či hodnocení absolventů rozhodne Umělecký rada s vedením školy. O výsledku tohoto jednání Vás budeme co nejdříve informovat.

Iva Vainarová – ředitelka školy

  AKCE ŠKOLY

Banner Klasifikace